Edux -ovet

Kotimaista laatutyötä

                                                                                                      Siirry suoraan ovikauppaan

Edustamme laadukkaita Edux ovia, etsitpä sitten ulko- väli- tai paneeliovia nyt teidän on mahdollista tilata ne meiltä suoraan kotiovellenne!

Valitse yli 100:n oven mallivalikoimasta oma ovimallisi tai tee kysely omalla mallilla, vain mielikuvitus on rajana.

 

Edux®-ovet valmistetaan suomalaisesta puusta kotimaisena laatutyönä. Luonnon hyvinvointi muistetaan koko valmistusprosessin ajan – käytämme ovissamme ainoastaan vesiohenteisia pintakäsittelyaineita.

 

 

Edux®-ovet ovat tulosta pitkästä tuotekehityksestä. Sen laatu näkyy jokaisessa pienessäkin yksityiskohdassa. Edux®-ovet ovat vankkoja, turvallisia ja tavallisiin puuoviin verrattuna elämättömiä. Ne ovat helppoja avata ja sulkea – Edux®-ovien rakenne kestää vaativat, pohjoismaiset ilmasto-olosuhteet ja lämpötilojen rajutkin vaihtelut. Sukupolvelta toiselle.

 

Ovet on valmistettu huolellisesti alusta loppuun käyttäen nykyaikaista CNC-tekniikkaa. Se mahdollistaa myös persoonallisten ovimallien toteuttamisen kohteeseen kuin kohteeseen. Edux®-ovien valikoimasta löydät sopivan oven yhtä hyvin vanhaan kuin uuteenkin rakennukseen. Mieltymystesi mukaan valitset vain oven tyypin, värin ja lasiaukon. Mallit ovat saatavissa myös lasittomina umpiovina.

 

 

Nyt voit tilata meiltä myös UUSIA huippuluokan Passiivienergia-ovia jossa U-arvo vain 0,28 W/m² K

Pyydä tarjous

 

Edux tuo ennätyksellisen energiatehokkaan oven markkinoille
Edux tuo markkinoille ulko-oven, joka pitää lämpöä kolme kertaa tavanomaista ovea paremmin. Sen ansiosta passiivi- ja nollaenergiataloissa ei tarvitse tinkiä ulko-ovien koosta tai määrästä.

Nivalalainen ovivalmistaja Edux-ovet Oy tuo markkinoille kaksi passiivi- ja nollaenergiarakennuksiin suunniteltua ulko-ovea, joiden U-arvot ovat ennätyksellisiä. Eduxin uudessa umpiovessa U-arvo on VTT:n mittausten mukaan 0,28 W/m² K. Lämmönhukka oven ja karmirakenteiden läpi onkin vain noin kolmasosa nykymääräysten eli U-arvoltaan 1,0:n mukaisista ovista. Yhtiön uuden lasiaukollisen ulko-oven U-arvo on 0,46.

 

”Tietojemme mukaan uusi umpiovemme on lämmöneristävyydeltään ylivoimaisesti maailman paras ulko-ovi. Samoin uusi lasiaukollinen ovi on sitä omassa sarjassaan”

 

Molemmat uudet puupintaiset ovet soveltuvat sekä pientaloihin että kerrostaloihin. Uudet ovimallit helpottavat erityisesti passiivi- ja nollaenergiatalojen toteutusta, sillä niissä ulko-ovet ovat olleet lämmönpitävyyden kannalta yksi heikoimmista lenkeistä.
”Kun passiivitalossa käytetään perinteisiä ovia, lämmönhukka oven ja sen karmirakenteiden läpi saattaa olla moninkertainen sitä ympäröiviin seinärakenteisiin verrattuna. Siksi ovien kokoa ja lukumäärää on saatettu joutua passiivitaloista vähentämään. Markkinoiden energiatehokkaimpia ovia käytettäessä ovien pienentämiseen tai vähentämiseen ei ole tarvetta. Päinvastoin, ovia voidaan jopa lisätä”

 

Eduxin uudet passiivienergiaovet eivät ole energiatehokkuudestaan huolimatta tavanomaisia ovia paljon paksumpia tai painavampia. Molemmissa uusissa ovissa ovilevyn kokonaisvahvuus on 87 mm.

Korkea lämmöneristävyys on saavutettu käyttämällä ovirakenteissa uutta – supereristeeksikin kutsuttua –polyuretaani- ja tyhjiöeristemateriaalista valmistettua SPU XT -eristettä. Eduxin patentoimissa oviratkaisuissa,  lämmöneristävyys on jopa viisinkertainen perinteisiin eristeisiin verrattuna.

 

Kiristyvät energiamääräykset kasvattavat kysyntää

Tulevaisuudessa jokainen ovivalmistaja joutuu miettimään omat passiivioviratkaisunsa. Meillä tämä työ on jo tehty. Nyt markkinoille tuomamme ovet täyttävät kovimmatkin ennakoitavissa olevat tulevaisuuden energiatehokkuusvaatimukset.

 

 

 

TAKUU

Edux®-ovet valmistettu SFS-standardin mukaisesti. Myönnämme alumiinijäykisteisille ulko- ja parvekeoville 10 vuoden suoranapysymistakuun ja kahden vuoden rakennetakuun. Mikäli oikein käsitelty ja asennettu ovi vääntyy pysyvästi enemmän kuin 5 mm, tehdas toimittaa uuden ovilevyn. Kaikille eristyselementeille myönnämme 5 vuoden tiiviystakuun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WProd-kotisivut.fi - kotisivut yrityksille