Toimitusehdot Edux ovet

HINNAT ja TOIMITUSEHDOT


AT-Puutyön toimintaperiaate on asiakastyytyväisyys.

Hinnat näkyvät euroina, joihin alv 24%, on laskettu mukaan. Hintojen tarkistus voi tulla kysymykseen arvonlisäveron, valuuttatilanteen tai sisään ostohintojen muuttuessa. Pidätämme itsellämme oikeuden hinnanmuutoksiin välimyyntivarauksin.

Ovitilauksissa maksu tapahtuu laskulla, joka lähetetään tilaajalle heti kun tilaus on vastaanotettu. Laskulla maksuaikaa 7 /14 vrk.  Laskutus tapahtuu pääasiassa PDF muodossa olevana tiedostona, tilausvaiheessa asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Jos ette kaupan hyväksymisen kohdalla ole täyttäneet sosiaaliturvatunnustanne/ Y-tunnusta, tilauksen maksu vaihtuu ennakkomaksuksi. Tarkistamme myös aina asiakkaan henkilö-/luottotiedot ennen kaupan vahvistamista. Jos asiakkaan kohdalla ilmenee maksuhäiriö merkintä, maksutapa vaihtuu automaattisesti ennakkomaksuksi. Tällöin tilauksen jälkeen ovesta/ovista laskutetaan 70% varausmaksu, loput 30% + mahdolliset toimituskulut kun ovi/ovet valmiina tehtaalla. Ennakkomaksun kirjauduttua tilillemme menee ovi/ovet valmistukseen. 30%:n loppumaksun kirjauduttua tilillemme tuotteet toimitetaan teille rahtina mahdollisimman pikaisesti. Mikäli 30 % loppulaskua ei suoriteta eräpäivään mennessä, saatte maksuhuomautuksen johon on lisätty huomautuskulut. Suoritusta odotetaan 60 vrk ajan laskun päiväyksestä. Tämän jälkeen katsotaan tilaus peruuntuneeksi, josta saatte ilmoituksen meille ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Tällöin maksamanne 70% ennakkomaksua ei palauteta teille, vaan sillä korvataan valmistajalle oven valmistuksessa aiheutuneet kulut ja ovi jää tehtaalle. (Ei koske tuotevalikoimamme ulkopuolelta tilattuja tuotteita, eikä erikoismittatilauksia, nämät laskutetaan 100% ennakkomaksuna maksuhäiriö asiakkailta)

HETI OVET toimitetaan asiakkaalle tilauksen lähetyksestä heti seuraavien  3 arkipäivän (klo 8-16)  kuluessa. Puutteellisesti täytetyssä tilauksessa emme vastaa viivätyvistä toimitusajoista. Ovien toimitus ainoastaan Suomen rajojen sisäpuolelle / mantereelle. HETI OVIEN hintoihin lisätään aina rahti kulut 90€. Rahtihinnat ovat ainoastaan mantereelle kuorma-autotien päähän (ei lossi ym. lisäkuljetusten päähän)

HETI OVIA tilatessa on asiakkaan aina ilmoitettava sosiaaliturvatunnuksensa / Y-tunnuksen. Luottotiedot tarkistettuamme tilaus astuu osaltamme heti voimaan mikäli ei asiakkaan luottotiedoissa ilmene häiriöitä. Mikäli maksuhäiriöitä ilmenee, tilauksen maksu vaihtuu ennakkomaksuksi, josta ilmoitamme asiakkaalle puhelimitse tai sähköpostitse. Tuote/ tuotteet laskutetaan asiakkaalta ennakkomaksuna  ja asiakkaan maksettua tilauksensa ja maksun näkyessä tilillämme, astuu tilaus voimaan. Toimitamme HETI oven välittömästi tästä 3 arki vuorokauden sisällä asiakkaalle.

Hyväksyttyäsi toimitusehdot ja lähetettyäsi  HETI OVEN tilauksen meille on tilaus asiakkaan osalta vahvistettu päteväksi tilaukseksi, jota ennen asiakkaan on itse tarkistettava tilauksensa oikeaksi. AT-Puutyö ei vastaa vääristä tilauksista aiheutuvista kuluista ja kustannuksista, vaan asiakas on itse maksuvastuussa aiheutuvista kuluista kokonaisuudessaan. Väärin tilatun tuotteen voi palauttaa tehtaalle mutta asiakas on itse maksuvelvollinen myös palautuskulujen osalta.

HETI OVET toimitetaan asiakkaalle tilauksesta heti seuraavien  3 arkipäivän (klo 8-16)  kuluessa tilauksentekohetkestä, jolloin asiakkaan on itse varmistettava että on vastaanottamassa ovea rahtifirman toimitaessa sitä (puhelinnumero tilauksessa). HETI OVI laskutetaan asiakkaalta tilauksesta heti seuraavana arkipäivänä, lasku on maksettava 7 vrk:n kuluessa tilauksesta, maksuhuomaituksesta perimme huomautusmaksun. Maksujen viivästyessä siirrämme ne välittömästi perintätoimisto Pappila & Penkkala:lle perittäväksi. Perintään siirretyistä maksuista ja niistä kertyvistä kuluista on asiakas 100% maksuvelvollinen!

 

Pidätämme itsellämme oikeuden vaihtaa maksutapa laskusta verkkolaskuun / ennakkomaksuun. Vaihdosta ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostitse ennen tilauksen lähettämistä. Laskutus tapahtuu pääasiassa PDF muodossa olevana tiedostona, tilausvaiheessa asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

(Maksuehdot koskevat ainoastaan toimituksia Suomessa mantereelle toimitettaessa, sekä sivuiltamme löytyviä ovia).

Maksamattomat laskut lähetämme automaattisesti Pappila Penkkala Group:lle joka hoitaa perinnän puolestamme.

Tuotteen 100% omistusoikeus säilyy myyjällä, kunnes tuotteesta on maksettu täysin kaupanvahvistuksessa ilmennyt loppusumma!

Hyväksyttyäsi toimitusehdot ja lähetettyäsi tilauksen meille normaali ovitilauksissa (ei HETI OVET), lähetämme sinulle vahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 1-3 arkipäivän sisällä. Vahvistusviestissä ilmoitamme laskutettavan loppusumman, toimitusajan sekä mahdollisista muutoksista toimitukseen sekä laskutukseen liittyvissä asioissa.  Tilauksesi toimitusaika on normaalisti 2-8 viikkoa tilauskannasta riippuen, ilmoitamme sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisesta toimituksen viivästymisestä. Pyrimme aina lähettämään koko tilauksen samassa lähetyksessä. Varastotuotteiden kohdalla toimitusaika on noin 1-2 viikkoa. Mikäli olet alle 18- vuotias, et voi asioida meillä ilman vanhempiesi suostumusta.

VÄRIT JA SÄVYT

Meistä johtumattomista syistä sivuillamme kuvatut tuotteet voivat väriltään poiketa vakiovärisen oven hinnasta. KAIKKI HINNAT JOTKA ULKO-OVISSA ON MAINITTU, OVAT VÄRILTÄÄN VALKOISEN (vakioväri) OVEN HINTOJA. PANEELIOVIEN MAINITUT HINNAT OVAT AINA PUUVALMIIN OVEN HINTOJA. ARVO-OVET OVAT AINA PUUNVÄRISIÄ OVIA.  Haluamistanne värimuutoksista koituvat hintamuutokset näette tilauskaavakkeesta sekä ilmoitamme ne tilauksen vahvistusviestissä.

 

RAHTI JA PAKKAUSKULUT (ei heti ovet)

Kulut kertyvät rahtihinnasta, lavaveloituksesta (trukkilavalle 1-6 ulko-ovea), pakkauskulu.

  • 1-6 ovea 119 €
  • 7-10 ovea 219 €
  • 11-20 ovea 315 €

KULJETUSVAURIOT
Huomatessasi kuljetusvaurion ota viipymättä yhteys rahdin toimittajaan, josta saatte vahingonkorvaushakemuksen. Tai ota yhteyttä meihin. Tilauksen saavuttua tarkista, että tavaramäärä vastaa rahtikirjaa.

REKLAMAATIO

Mikäli olemme lähettäneet sinulle väärän tai viallisen tuotteen, toivomme että ilmoitatte meille asiasta viipymättä sähköpostitse tai puhelimitse 0400-216579, jotta voisimme heti korjata virheemme (ja sopia mahdollisesta palautuksesta tai korjauksesta).  Uusi tuote lähetetään teille viipymättä, mikäli vikaa ei voida korjata. Väärä / viallinen tuote noudetaan teiltä uuden tuotteen toimituksen yhteydessä jolloin ovi tulisi olla asiallisesti pakattuna, toimituksessa tulleelle kuormalavalle. AT-Puutyö maksaa palautusmaksun.

PALAUTUSOIKEUS

Asiakkaanamme sinulla on 7 vuorokauden peruutusoikeus tilaamastasi tuotteesta (EI HETI OVISSA), laskettuna päivästä, jolloin vastaanotimme tilauksenne. Jos haluat perua kaupan ilmoita asiasta meille puhelimitse! HETI OVISSA TILAUKSEN LÄHETETTYÄ ASIAKKAALLA EI OLE TILAUKSEN PERUUTUSOIKEUTTA, MIKÄLI OLEMME (AT-Puutyö) JO TOIMITTANEET TILAUKSEN TODISTETUSTI ETEENPÄIN EDUX OVITEHTAALLE.

TAKUU

Edux®-ovet valmistettu SFS-standardin mukaisesti. Myönnämme alumiinijäykisteisille ulko- ja parvekeoville 10 vuoden suoranapysymistakuun ja kahden vuoden rakennetakuun. Mikäli oikein käsitelty ja asennettu ovi vääntyy pysyvästi enemmän kuin 5 mm, tehdas toimittaa uuden ovilevyn. Kaikille eristyselementeille myönnämme 5 vuoden tiiviystakuun, kuittia vastaan. Mikäli tuotteessa on reklamoitavaa, ottakaa meihin yhteyttä puhelimitse 0400-216579. Viallinen tuote joko vaihdetaan uuteen tai korjataan, viasta / syystä riippuen. Takuu ei velvoita AT-Puutyötä maksamaan korvauksia mahdollisesti käyttäjälle tapahtuvasta suorasta tai epäsuorasta vahingosta johtuen viallisesta tuotteesta tai tuotteen väärästä käytöstä.

 

TOIVOMME TEIDÄN OLEVAN TYYTYVÄISIÄ MEILTÄ TILAAMIINNE TUOTTEISIIN, SEKÄ ANTAVAN PALAUTETTA SAAMASTANNE PALVELUSTA!

Terveisin

AT-Puutyö

 

 

 

WProd-kotisivut.fi - kotisivut yrityksille