Tilausmenettelyt

TERVETULOA OSTOKSILLE ATP:n VERKKOKAUPPAAN!

TILAAMINEN

Valitse kaupasta haluamasi tuotteet ostoskoriin ja siirry lopuksi kassalle, muistathan täyttää kaikki henkilötietosi huolellisesti, jotta tilauksen käsittely helpottuu.

Valitse toimitustapa lämmitin ja laserliner tilauksissa. Ovet toimitetaan aina rahtina.

Valitse valikosta oma pankkisi ja maksa tilaus verkkopankissa. Käytämme Suomen verkkopankkien -palveluita, joka takaa, että maksaminen verkossa on sinulle turvallista.

TILAUSVAHVISTUS

Saat sähköpostilla tilausvahvistuksen, lue se huolellisesti läpi ja varmista, että tiedot ovat oikein. Mikäli tilausta tarvitsee muokata, ole heti yhteydessä meihin: at-p@at-p.fi

TILAUSEHDOT

Tuotteet tulee maksaa heti tilauksen tekemisen jälkeen verkkopankissa ja ne toimitetaan, kun suoritus näkyy tilillämme. Huomioithan, että tämä on nopein ja edullisin tapa tilata tuotteita. Toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää siitä, kun tilaus on vastaanotettu!

Tuotteet toimitetaan postitse jolloin maksu suoritetaan postiennakolla. Huomioithan, että tämä on myös nopein tapa tilata tuotteita. Toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää siitä, kun tilaus on vastaanotettu!

Tuotteet toimitetaan postitse laskulla, joka tulee suorittaa 7vrk netto. Tämä on hitain toimitustapa, toimitusaika on noin 4-10 arkipäivää!

Heti Ovi tilauksissa toimitusaika on noin 2-3 arkipäivää siitä, kun tilaus on vastaanotettu! Muissa ovissa toimitusaika vaihtelee 2-4 viikon välillä, joka ilmoitetaan tilausvahvistuksen yhteydessä.

Heti Ovitilaukset tulee maksaa heti tilauksen tekemisen jälkeen verkkopankissa tai laskulla ja ne toimitetaan, kun tilaus on vastaanotettu. Huomioithan, että ennakkomaksu on nopein tapa tilata tuotteita.

Muut ovitilaukset maksetaan aina laskulla.

WProd-kotisivut.fi - kotisivut yrityksille