Vision -lasiterassit

 

Valitse alue:

Vision –lasiterassit ja kaiteet

 

Kotimainen vaativiin ilmasto-olosuhteisiin suunniteltu kestävä ja laadukas lasiterassijärjestelmä ilman mittarajoituksia.

 • Vision-terassilasit
 • Vision-lasihuone
 • Vision-lasihuone Plus
 • Vision-kaidelasit
 • Vision liukulasi profiilit

 

 

 

 

Rakenne

takuu6vuotta2

 • Profiilirakenne jauhepolttomaalattua alumiinia
 • Liukuvana ja kiinteänä
 • Harjatiiviste liukuvien osien väleissä sekä liukupinnoissa
 • Ulkotiloissa: alalaakeroitu rakenne
 • Sisätiloissa: ylälaakeroitu rakenne (ilman kynnystä)
 • Tuotetakuu 6 vuotta (ei koske lasia)
 • Asennustyön takuu 2 vuotta

… ja monia muita vaihtoehtoja.

 

Mitat

Toimitetaan aina mittatilaustyönä. Suositeltava lamellikoko on alle 1500 x 2900 mm.

 

 

Lukitus

Liukulasitukseen kuuluu aina lukitussalpa sisäpuolelle, jolloin ulkoa ei pääse sisälle. Myös lukkiutumaton vedin on suosittu kun ei lasitettua tilaa tarvitse lukita.

Lisätarvikkeina oviin saa myös Abloy lukon

 

 

Värit

Profiili rakenteen vakiosävyt ovat valkoinen ja tumman ruskea. Tilauksesta myös muut RAL- värikartan värisävyt.

 

 

 

Lasitusvaihtoehdot

Tavallinen, karkaistu ja laminoitu turvalasi, selektiivilasi, pinnoitetut levyt ym. Lasipaksuudet 4-6 mm. Varsinkin kosteiden tilojen yhteydessä suositellaan käytettäväksi selektiivilasia huurtumisen minimoimiseksi.

 

 

Perustus

Vision-lasihuone vaatii aina routimattoman perustuksen. Kaikki perustusvaihtoehdot ovat mahdollisia. Helppotöisin, nopein  ja edullisin on maahan porattava kierrepaalu -perustus kestopuujuoksuin. Jonka saatte kauttamme vaivattomasti. Terassin perustus ja lattiarunko on päivässä valmis pintalaudoitusta varten. Pyydä tarjous | Katso lisää!

 

 

 

 

 

Lattia

Terassin lattian pintamateriaalina suosittelemme käytettäväksi nykyaikaista ja huoletonta kierrätysmateriaalista valmistettua JUMA-Deck-komposiittilautaa, joka on helppo asentaa ja edullinen ratkaisu koska sitä ei tarvitse huoltaa kuten perinteistä lauta lattiaa. Komposiitti lauta on mukava jalalle eikä se tikkuunnu ja vääntyile. Pelkkä vesipesu riittää pitämään sen kauniina vuosien ajan. Tilaa täältä!

 

 

Runkovaihtoehdot

Runkorakenteeksi soveltuu puu-, alumiini– tai teräsrunko. Suosittelemmekin polttomaalattua alumiinirunkoa, josta teemme 99%:sti kaikki terassirungot. Se on huoltovapaata sekä hinta laatu suhteeltaan edullinen. Myös asentaminen on helppoa, nopeaa  ja edullista kauttamme.

 

 

 

Kattomateriaalit

Karkaistu ja laminoitu lasi, kennomateriaalit, aaltomaiset muovi-, pelti– tai tiilikatteet. Mikäli katon tulee kestää iskuja (putoava lumi toiselta katolta), läpäistä valoa sekä suojata kylmältä, suositelemme kattoon kennomaista 16mm paksua, 3– seinämäistä polykarbonaattilevyä, jossa kolme värivaihtoehtoa; kirkas, pronssi ja opaali. Kennokate on molemminpuolin UV-suojattua eikä harmaannu ajanmittaan. Se on helppo, nopea ja edullinen asentaa, ammattitaitoisen asentajan löydätte meiltä. Pyydä tarjous!

 

 

Lämmitys

Lämmittimeksi terassille soveltuu lattialämmitys, takka taikka säteilylämmitin. Suosittelemme lämmittimeksi kuitenkin uudenaikaista Kvartsilämmitintä joka on nopea, mukava, helppo asentaa  ja käyttökustannuksiltaan edullinen lämmitin. Lämmittimen saa aika, termostaatti ja liiketunnistimella toimivaksi,  jolloin lämpö terassillasi on sekunnissa miellyttävä!

Katso lisää!   |   Tilaa omasi

 

 

 

Rakennuslupa-asiat

Lasihuoneen rakentaminen vaatii yleensä toimenpideluvan. Avautuvien osien tulisi olla vähintään 30-50% seinien pinta –alasta, jotta lasihuonetta ei laskettaisi rakennuspinta-alaa lisääväksi (kiinteistöverotus ym.). Vaatimukset vaihtelevat kunnittain.

 

 

 

Mittaus

Tilattaessa tulee ilmoittaa lasitettavan aukon mitta ahtaimmasta kohdasta. Suositellaan mittavastuun jättämistä myyjäliikkeelle. Tehdas ei vastaa asiakkaan antamista mitoista.

 

 

 

 

Asentaminen

Vision lasiterassi on helppo asentaa itsekin tehtaan asennusohjeiden mukaisesti. Suositellaan kuitenkin asennuksen jättämistä tehtaan valtuuttaman asennusliikkeen huoleksi, jolloin kokonaisvastuu työn onnistumisesta jää myyntiliikkeelle. Myös kotitalousvähennys kannatta huomioida asennusta harkittaessa.

Asentaminen onnistuu vuodenajasta riippumatta läpi vuoden!

 

 

 

Vision –terassilasitus

Vision –terassilasitus on kätevä tapa saada jo valmiina olevat terassit ympärivuotiseen hyötykäyttöön. Laadukkaan liukulasi järjestelmän avulla saat näin tarvittaessa terassin tilat auki tai kiinni. Vision –terassilasitus soveltuu kaikkiin rakennus tyyppeihin.

Lasitusten hinnat vaihtelee aukkomallista/tyypistä ja laseista riippuen  n. 70€/m² ylöspäin.

Jos haluat tarkan tarjouksen terassinne lasittamisesta, saat sen aukkomitoilla täältä.

ESITE

 

 

 

 

Vision –lasihuone

Vision -lasihuoneella saat kätevästi pihamaan ulkopuoliset terassit katettua. Kestävällä ja laadukkaalla polykarbonaatti levy katteella saadaan lämpö pidettyä sisällä. Kate myös läpäisee loistavasti valoa. Väri vaihtoehdot on pronssi, kirkas ja valkoinen (opaali). Runko rakenteiksi suosittelemme kestävää jauhepolttomaalattua alumiini putkea. Vision -lasihuone on edullinen tapa saada lisää tilaa. Jos haluat tarkan tarjouksen omasta lasihuoneesta, saat sen mittojesi mukaan täältä.

 Esim. Kuvan mukainen lasihuone alumiinirungolla Lev. 3300  Syv. 2700 alk. 4 900 € 

 

 

Vision –lasihuone Plus

Vision –lasihuone plus on kaiken kattava kokonaisratkaisu, jollain rakennamme koko terassin perustuksista kattoon  asti. Näin asiakas voi jättää koko terassin rakentamisen ammattitaitoisen rakennusliikkeen huoleksi.

Jos haluat tarkan tarjouksen omasta lasihuone plussasta, saat sen haluamillasi mitoilla täältä.

 

 

 

 

Vision –kaidelasit

Vision –kaidelaseilla saat näyttävyyttä ja turvallisuutta terassille.

Runsas valikoima erilaisia laseja, sekä kaidemalleja.

Pyydä tarjous!

 

 

WProd-kotisivut.fi - kotisivut yrityksille