Tietoa Kvartslämmittimestä

sorrento3vertailukuva

 

Miksi valita kvartsilämmitys?

Perinteisesti lämpö karkaa ja kylmä ilma virtaa sisään, kun ovi avataan, olipa kyse sitten tehtaasta, kirkosta, korjaamosta, koulusta ja liikuntasalista. Koska kvartsisäteilylämmittimet lämmittävät ainoastaan ihmisiä ja kohteita, eivät välissä olevaa ilmaa, ne antavat miellyttävän lämmön minimoiden lämpöhukan.

Koska tuuli ei vie lämpöä mukanaan, on kvartsilämmitys oivallinen lämmitystapa myös ulko-tiloissa. Me kaikki haluamme nauttia kauniista kesäilloista pihalla, terassilla tai parvekkeella, mutta sääolosuhteet eivät aina anna tähän mahdollisuutta. Tansun kvartsilämmittimet tarjoavat täydellisen ratkaisun myös ulkoilmaravintoloille.

Tansun kvartsilämmittimet on suunniteltu tarjoamaan kustannustehokas ja ympäristö-ystävällinen lämmitysratkaisu kaikenlaisiin ympäristöihin. Lämmittimet on valmistettu korkeimpien laatustandardien mukaisesti. Ne soveltuvat melkein kaikkiin lämmitystarpeisiin.

 

Tansun -kvartsilämmittimet tarjoavat monia hyötyjä

  • Välitön lämpö alle sekunnissa päällekytkemisestä
  • Tehokas
  • Hajuton
  • Turvallinen
  • Edulliset käyttökustannukset
  • Hiljainen
  • Kestävä
  • Vedenpitävä
  • Suunnattu
  • Pitkä käyttöikä

 

Miten kvartsilämmitys toimii?

1.Mitä kvartsilämmitys on?

Kvartsilämmittimet toimivat kuten aurinko säteillen lämmön välittömästi henkilöön tai esineeseen, joka on lämpökeilassa. Se on tehokkain tapa lämmittää ihmisiä, koska se ei vaadi esilämmitysvaihetta. Lisäksi, koska ei lämmitetä välissä olevaa ilmaa, lämpö ei karkaa ilmavirtausten mukana: sisällä, kun ovet avataan, eikä ulkona tuulen mukana. Tämä lämmitytapa on ihanteellinen osittain käytetyissä rakennuksissa, koska rakennus voidaan lämmittää kontrolloidusti niiltä osin kun sitä käytetään.

2.Ovatko lämmittimet kalliita käyttää?

Eivät. Oikealla suunnittelulla taataan optimaalinen lämpöjärjestelmä (Proviter tarjoaa ilmaista konsultointia). Käyttökustannukset voidaan laskea tarkkaan etukäteen. Esilämmityaikaa ei tarvita.

3.Voidaanko kvartsilämmittimiä ohjata?

Kyllä. Tarjoamme laajan valikoiman ohjaimia, joista löytyy ratkaisu joka käyttöön. Käyttämällä tietokoneohjattua ohjaustekniikkaa, voidaan säästää jopa 70 % lämmityskuluissa.

 

4.Kuinka kauan ketää, että kvartsilämmitin saavuttaa täyden lämmitystehonsa?

Ne saavuttavat 92-prosenttisen lämmitytehon yhdessä sekunnissa.

5.Ovatko kvartsilämmitimet turvallisia käyttää?

Kyllä. Philips HeLeN-lamput vastaavat käytöltään ja turvallisuusvaatimuksiltaan halogeenilamppuja. Oikein käytettyinä ne ovat riskittömiä.

6.Tuottavatko lamput UV-säteilyä?

Eivät. Tansun kvartsilämmittimet tuottavat puhdasta infrapunalämpöä.

7.Kuinka kauan kvartsilamput kestävät?

Keskimääräinen käyttöikä on 7000 tuntia. Poikkeus on Algarve-lämmitin, jossa keskimääräinen käyttöikä on 1100 tuntia.

8.Mistä voin ostaa Tansun kvartsilämmittimiä?

Voit tilata lämmittimen edullisesti meiltä.

9.Soveltuvatko kvartsilämmittimet ulkokäyttöön?

Kyllä. Kvartsilämmitys on ainut lämmitysmuoto, joka tuottaa välittömän lämmön, jota tuuli ei vie mukanaan. Tansunin valikoimaan kuuluu useita erityisesti ulkokäyttöön suuniteltuja lämittimiä.

10.Tarvitaanko asennukseen erkoiskoulutettua sähkömiestä?

Ei. Kuka tahansa sähköasentaja voi asentaa kiinteät lämmittimet. Siirrettävät lämmittimet kytketään suoraan pistorasiaan, jolloin sähköasentajaa ei tarvita.

11.Tuottavatko lämmittimet valoa?

Kyllä. Noin 9 % lähtötehosta on valoa, joka antaa miellyttävän valaistuksen.

Palvelut

Mittauspalvelu
Lasipalvelut
Erikoisikkunat

WProd-kotisivut.fi - kotisivut yrityksille