Nyt meiltä UUSI huippuluokan Passiivienergia-ovi jossa U-arvo vain 0,28 W/m² K

 

Pyydä tarjous tai tilaa

 

Edux tuo ennätyksellisen energiatehokkaan oven markkinoille Edux tuo markkinoille ulko-oven, joka pitää lämpöä kolme kertaa tavanomaista ovea paremmin. Sen ansiosta passiivi- ja nollaenergiataloissa ei tarvitse tinkiä ulko-ovien koosta tai määrästä.

 

 

Nivalalainen ovivalmistaja Edux-ovet Oy tuo markkinoille kaksi passiivi- ja nollaenergiarakennuksiin suunniteltua ulko-ovea, joiden U-arvot ovat ennätyksellisiä. Eduxin uudessa umpiovessa U-arvo on VTT:n mittausten mukaan 0,28 W/m² K. Lämmönhukka oven ja karmirakenteiden läpi onkin vain noin kolmasosa nykymääräysten eli U-arvoltaan 1,0:n mukaisista ovista. Yhtiön uuden lasiaukollisen ulko-oven U-arvo on 0,46.

 

”Tietojemme mukaan uusi umpiovemme on lämmöneristävyydeltään ylivoimaisesti maailman paras ulko-ovi. Samoin uusi lasiaukollinen ovi on sitä omassa sarjassaan”

 

Molemmat uudet puupintaiset ovet soveltuvat sekä pientaloihin että kerrostaloihin. Uudet ovimallit helpottavat erityisesti passiivi- ja nollaenergiatalojen toteutusta, sillä niissä ulko-ovet ovat olleet lämmönpitävyyden kannalta yksi heikoimmista lenkeistä.
”Kun passiivitalossa käytetään perinteisiä ovia, lämmönhukka oven ja sen karmirakenteiden läpi saattaa olla moninkertainen sitä ympäröiviin seinärakenteisiin verrattuna. Siksi ovien kokoa ja lukumäärää on saatettu joutua passiivitaloista vähentämään. Markkinoiden energiatehokkaimpia ovia käytettäessä ovien pienentämiseen tai vähentämiseen ei ole tarvetta. Päinvastoin, ovia voidaan jopa lisätä”

 

Eduxin uudet passiivienergiaovet eivät ole energiatehokkuudestaan huolimatta tavanomaisia ovia paljon paksumpia tai painavampia. Molemmissa uusissa ovissa ovilevyn kokonaisvahvuus on 87 mm.

Korkea lämmöneristävyys on saavutettu käyttämällä ovirakenteissa uutta – supereristeeksikin kutsuttua –polyuretaani- ja tyhjiöeristemateriaalista valmistettua SPU XT -eristettä. Eduxin patentoimissa oviratkaisuissa,  lämmöneristävyys on jopa viisinkertainen perinteisiin eristeisiin verrattuna.

 

Kiristyvät energiamääräykset kasvattavat kysyntää

Tulevaisuudessa jokainen ovivalmistaja joutuu miettimään omat passiivioviratkaisunsa. Meillä tämä työ on jo tehty. Nyt markkinoille tuomamme ovet täyttävät kovimmatkin ennakoitavissa olevat tulevaisuuden energiatehokkuusvaatimukset.

 

Palvelut

Mittauspalvelu
Lasipalvelut
Erikoisikkunat

WProd-kotisivut.fi - kotisivut yrityksille